Vår anläggning ligger utanför Eslöv, mitt i Skåne, mitt i Europa och tillsammans med vårt team som består våra tränare, veterinär, hovslagare, hästskötare, mentor, partners, vänner och inte minst mina föräldrar gör jag min sportsliga satsning.

Vi har ett nybyggt ridhus med fibersand och gummimatta, utebana på grus, skrittband, häst-solarium, stora hagar, ridvägar i blandad och mycket varierande skogs och lantbruksterräng – helt enkelt allt som krävs för att driva en professionell ridverksamhet och ett framgångsrikt tävlingsstall.

 

Antonia Andersson

  • Född: 1993
  • Land: Sverige
  • Bor: Bäringe hemman 1B, Billinge, Sverige
  • Familj: Mamma Ingegerd, pappa Krister och syskonen Alexandra, Theresia, Gabriel och Magnus.

Antonia började rida som 2-åring och arbetar nu efter avslutad skolgång med hästar på heltid. Familjen äger ett antal hästar – från unghästar till rutinerade hästar – som Antonia tävlar och tränar regelbundet. Hästarna tas också emot för utbildning och försäljning.

Antonia har ridit internationella tävlingar sedan hon var 15 år och startat mästerskap upp till EM för young rider. Antonia tränar för Gunilla Persson Berg, Bo Kristoffersen och Rolf-Göran Bengtsson. Hon har vunnit finalen för YR vid Göteborg Horse Show, segrat i European Youngster Cup, U25-finalen i Salzburg. Antonia har vunnit SM och NM individuellt samt även vunnit NM i lag.